Senator PMP, dus cu ambulanța, din Cluj la Parlament, pentru a vota la moțiunea de cenzură

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Premieră în Parlament. Un senator PMP a fost adus cu ambulanța pentru a vota la moțiunea de cenzură. Bărbatul urma să fie supus unei intervenții chirurgicale la Cluj-Napoca, însă a decalat operația cu o zi pentru a ajunge joi la Parlament.

Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu a fost adus la Parlament cu ambulanța pentru a vota moțiunea de cenzură. El a fost transportat cu ajutorul unui scaun cu rotile din mașină.

„Votul e secret. (Mă simt n.r.) destul de rău, după moțiune ma întorc la Cluj pentru operație. Președintele Tomac mi-a spus ieri că nu trebuie să vin, este exlus, dar pentru că au existat anumite voci cum că aș trăda partidul și aș masca asta cu boala, am decis să vin. Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declarații în care îmi aducea la cunoștință toate riscurile. E un abces perirenal, cauzat de o înțepătură în coloană. Este foarte dureros. Mi s-a recomandat repaos. Am decalat cu o zi operația”, a declarat Vasile Cristian Lungu, senator PMP.

Președintele PMP, Eugen Tomac a spus că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanța pentru a putea vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, deși acesta urmează să fie operat pe colon.

„Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie adus cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură. Acesta urmează să fie operat pe colon”, a spus Tomac.

Eurodeputatul Eugen Tomac, a declarat, luni, că parlamentarii formaţiunii au decis să voteze la vedere, joi, în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD.

SURSA

Ultimile articole

Articole populare