Salubrizarea și stocarea deșeurilor, în Cluj-Napoca – teme de discuție în ședința extraordinară a Consiliului Local

Salubrizarea și stocarea deșeurilor, pe teritoriul municipiului Cluj Napoca, sunt principalele teme de discuție pentru ședința de Consiliu Local convocată azi.

În ședința extraordinară din data de 7 august 2019 a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, pe ordinea de zi se află următoarele subiecte ce vor fi dezbătutr:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei 2 la Hotărârea nr. 642/2016 (aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare stradală și deszăpezire a municipiului Cluj-Napoca). Proiect din inițiativa primarului.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru activitatea de salubrizare stradală și deszăpezire a municipiului Cluj-Napoca, prestate de operatorul S.C. Rosal Grup S.A. Proiect din inițiativa primarului.
3. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 309/2015 (aprobarea tarifului pentru activitatea de stocare temporară a deşeurilor municipale, prestată de către Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca), astfel cum a fost completată și modificată prin Hotărârea nr. 351/2015 și Hotărârea nr. 588/2019. Proiect din inițiativa primarului.
4. Proiect de hotărâre privind acordarea sporului pentru condiții de muncă pentru funcționarii publici și personalul contractual din aparatul de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca, Serviciul public de interes local pentru administrarea parcărilor din Municipiul Cluj-Napoca și Cantina de ajutor social și pensiune din subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Salubrizarea și stocarea deșeurilor, în Cluj-Napoca – teme de discuție în ședința extraordinară a Consiliului Local

Citește și

Proiecte cu finanțare europeană – achizițiile de produse și servicii vor fi simplificate

Salvat miraculos după 8 ore, după ce fusese îngropat sub un mal de pământ

4 cauze ale grăsimii abdominale

Regina Maria a României: „Malta, raiul copilăriei mele” (1)

Guvernul lucrează la o nouă schemă de impozitare sau taxare a pensiilor de serviciu

 

Latest articles

Related articles