Lucrările de asfaltare

Lucrările de asfaltare pe drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători, finalizate

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători – limită cu județul Sălaj, anunță Consiliul Județean Cluj.

Este vorba despre un tronson în lungime totală de 4,525 kilometri, de la kilometrul 31+275 până la kilometrul 35+800. Scopul principal al acestor lucrări a fost asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de maximă siguranță a traficului. De asemenea, s-a avut în vedere fluidizarea traficului rutier între cele două județe.

Consiliul Județean Cluj informează că, în prealabil, au fost executate lucrări de așternere a stratului de piatră și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

Lucrările de asfaltare pe drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători vor fi urmate de alte lucrări de amenajare.

„Pentru completa finalizare a investiției pe acest drum județean urmează a mai fi executate în perioada imediat următoare și lucrări constând în completarea de acostamente, cosirea vegetației, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră”, informează Consiliul Județean Cluj, într-un comunicat de presă.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare