Lucrările de asfaltare

Lucrările de asfaltare pe drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători, finalizate

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători – limită cu județul Sălaj, anunță Consiliul Județean Cluj.

Este vorba despre un tronson în lungime totală de 4,525 kilometri, de la kilometrul 31+275 până la kilometrul 35+800. Scopul principal al acestor lucrări a fost asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de maximă siguranță a traficului. De asemenea, s-a avut în vedere fluidizarea traficului rutier între cele două județe.

Consiliul Județean Cluj informează că, în prealabil, au fost executate lucrări de așternere a stratului de piatră și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Lucrările de asfaltare pe drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători vor fi urmate de alte lucrări de amenajare.

„Pentru completa finalizare a investiției pe acest drum județean urmează a mai fi executate în perioada imediat următoare și lucrări constând în completarea de acostamente, cosirea vegetației, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră”, informează Consiliul Județean Cluj, într-un comunicat de presă.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare