Contracte de finanţare din fonduri europene pentru digitalizarea serviciilor publice

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Miniştrii fondurilor europene, ai comunicaţiilor, afacerilor interne şi de externe au semnat în această după-amiază trei contracte de finanţare din fonduri europene pentru digitalizarea serviciilor publice.

Contracte de aproape 200 milioane lei

Cele trei contracte, în valoare de peste 197 de milioane lei, din care circa 85% reprezintă fonduri europene, au drept scop digitalizarea serviciilor publice, urmărindu-se îmbunătăţirea interacţiunii dintre stat şi cetăţean, mai puţină birocraţie şi mai puţine drumuri la ghişee pentru contribuabili.

Ministrul comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, spunea că va fi digitalizat un număr important de evenimente de viaţă, centrate în jurul identităţii şi activităţii cetăţenilor: „Obţinerea cărţii de identitate, a paşaportului, inclusiv a paşaportului electronic pentru românii aflaţi în străinătate, a paşaportului diplomatic şi de serviciu, a permisului de conducere şi va permite înmatricularea autovehiculului. De asemenea, unul din proiecte, în speţă cel al cărui beneficiar este Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi, va avea

………………

Află mai mult

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare