Sunteti aici:AdministrativA fost demarată licitația pentru lotul de autostradă Târgu Mureș-Ungheni

A fost demarată licitația pentru lotul de autostradă Târgu Mureș-Ungheni

Publicat in data

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează demararea licitaţiilor deschise pentru:

  • Finalizarea lucrarilor la Nodul Gilau si conexiunea dintre Sectiunea 2B cu Subsectiunea 3A1, Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj Oradea„;
  • Realizarea Autostrazii Brasov- Targu Mures – Cluj- Oradea, Lotul 1: Targu Mures- Ungheni si Drum de legatura relicitare„.

Astfel, precizăm că a fost demarată licitaţia deschisă pentru achiziţia contractului de lucrări „Finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău şi conexiunea dintre Secţiunea 2B cu Subsecţiunea 3A1, Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj Oradea, prin publicarea în SEAP a Anunţului de participare numărul 170794/21.10.2016. Acest contract prevede finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău şi conexiunea dintre Secţiunea 2B cu Subsecţiunea 3A1, Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj Oradea.

Valoarea estimată a contractului este de 48.566.561,23 Ron fără TVA. Durata contractului este de minim 70 de luni şi cuprinde: 10 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de notificare a defecţiunilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de notificare a defecţiunilor, suplimentar ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data 05.12.2016, ora: 16:00. Procedura este în desfăşurare, ea aflându-se în perioada de solicitare a clarificărilor.

Pentru achiziţia contractului de lucrări „Realizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj- Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş – Ungheni şi Drum de legătură- relicitare„, a fost lansat Anunţul de participare numarul 170795/21.10.2016, prin publicarea în SEAP. Contractul prevede execuţia lucrărilor pentru următorul tronson de autostrada: Lot 1: Târgu Mureş–Ungheni (4,5 km) + drum de legătura (4,7 km).

Valoarea estimată a contractului este de 284.915.969,74 Ron fără TVA. Durata contractului este de minim 78 de luni şi cuprinde: 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de notificare a defecţiunilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de notificare a defecţiunilor, suplimentar ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Termenul limita pentru primirea ofertelor: 07.12.2016, ora: 16:00. Procedura este în desfăşurare, aflându-se în perioada de solicitare a clarificărilor.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...