Protest masiv la Berlin față de restricțiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 VIDEO

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Mii de germani au protestat la Berlin pentru a cere guvernului să renunțe la măsurile de gestionare a pandemiei de coronavirus. Nu mai vor nici măști, nici restricții. Oricum niciunul dintre cei care au participat la manifestație nu s-a preocupat să păstreze o minimă distanță față de cei din jur ori să-și acopere gura și nasul.

Cei mai mulți participanți la miting cred că măsurile luate de autoritati impotriva răspândirii coronavirusului contravin drepturilor lor constituționale.

„Trebuie să scăpăm de aceste legi ce ne-au fost impuse, trebuie să scăpăm de aceste măști care ne-au transformat în sclavi”, a declarat unul dintre participanți.

Mai mult, unii cred că oficialii ascund ceva.

„Particip la acest protest deoarece sunt de părere că doar câțiva oameni de știință, aceia care urmăresc interesele guvernelor, sunt ascultați. În afara lor sunt mii și mii de alți cercetători și medici împiedicați să vorbească. Sunt cenzurați și discreditați drept conspiraționiști”, susține un bărbat.

Manifestațiile nu sunt interzise în Germania, dar participanților li s-au făcut câteva recomandări de bun-simț pentru a se proteja de boală și pentru a-i proteja și pe cei din jur.

Un bărbat, spre exemplu, a venit cu mască, dar a lipit-o pe un afiș. „Mi se pare că toată politica mondială a devenit peste noapte exclusiv politica virusului. Dar lucrurile sunt mai complicate decât suntem noi lăsați să vedem”, afirmă el.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău