INCIDENT GRAV - Trei persoane au fost rănite, în Suceava, după ce mai mulţi buşteni au căzut dintr-un camion

VIDEO Trei persoane au fost rănite, în Suceava, după ce mai mulţi buşteni au căzut dintr-un camion

Potrivit ISU Suceava, eventimentul s-a produs în jurul orei 16:00, între localităţile sucevene Frasin şi Molid. Mai mulţi buşteni din remorca unui autocamion s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane.

O femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul.

Potrivit ISU Suceava, eventimentul s-a produs în jurul orei 16:00, între localităţile sucevene Frasin şi Molid. Mai mulţi buşteni din remorca unui autocamion s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane. O femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul.

Cea de-a treia persoană rănită, un bărbat de 52 de ani, se afla şi el pe marginea drumului, când a fost surprins de lemnele căzute. La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii