Mai puțin timp de așteptare la Aeroportul Cluj. Declarația pe propria răspundere se va putea completa online

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a introdus posibilitatea completării pe internet a declarației pentru cei care sosesc din zonele “galbene”.

“Având în vedere pandemia de Covid-19 și măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului, pasagerii care sosesc în România din țările / zonele cu risc epidemiologic ridicat (zone declarate „galbene” de către Institutul Național de Sănătate Publică) au obligația de a completa o declarație pe propria răspundere înainte de intrarea în țară.

AIAIC pune la dispoziția pasagerilor săi posibilitatea de a completa această declarație, on-line, accesând pagina oficială de internet a aeroportului www.airportcluj.ro, secțiunea Știri și Noutăți, unde vor găsi link-ul către platforma https://chestionar.stsisp.ro a Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Astfel, călătorii care sosesc pe aeroport pot scana această declarație pe un dispozitiv electronic cu conexiune la internet pus la dispoziție în cadrul terminalului de sosiri. Completarea declarației on-line va determina reducerea timpilor de așteptare și fluidizarea fluxului de pasageri sosiți la AIAIC evitându-se, astfel, aglomerările și riscul de răspândire a virusului”, a transmis conducerea aeroportului.

Declarația se poate completa online aici.

 

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.