Banca Transilvania vine în ajutorul persoanelor care vor să își deschidă o firmă

Societatea bancară clujeană va oferi sprijin persoanelor care vor să intre în antreprenoriat, de la înfiinţarea unei firme, la deschiderea contului de capital social şi a contului curent, toate prin metodă online.

Banca Transilvania (BT) pune la dispoziția antreprenorilor , o serie de programe şi facilităţi online, complementare bankingului – de la cursuri, site cu întrebări şi răspunsuri, la chatbot.

Cei trei paşi online pentru a avea propria firmă cu ajutorul BT

Înfiinţarea firmei: prin REGnet, partener al Băncii Transilvania pe BT Store, hub online cu soluţii complementare bankingului, antreprenorii au acces la servicii online pentru înfiinţarea sau modificarea unei firme sau persoane PFA, fără a fi necesară deplasarea la Registrul Comerţului.

Deschiderea contului de capital social, una dintre condiţiile pentru a avea propria firmă: deschiderea şi administrarea unul astfel de cont la BT se pot face 100% online. De la începutul pandemiei au fost deschise peste 700 de conturi de capital social, iar domeniile de activitate preponderente ale noilor companii sunt: comerţ, IT&C, construcţii, transport, respectiv hoteluri şi restaurante.

Deschiderea contului de antreprenor: se poate face tot online, prin NEOcont, tot la BT. În funcţie de specificul afacerii, antreprenorii au acces la Contul Primul An Gratuit, respectiv la Nelimitat, în variante în funcţie de numărul de operaţiuni realizate în fiecare lună. Pachetele conţin servicii de bază de care are nevoie un antreprenor: carduri business de debit, online banking, alertă pe cont etc. Banca a lansat NEOcont pentru antreprenori în iunie, fiind una dintre priorităţile lansărilor de soluţii digitale în contextul pandemiei, iar de atunci peste 100 de companii şi-au deschis online cont la BT.(sursa BT)

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii