zboruri directe către litoral

Austria interzice, de joi, zborurile dinspre România

Nu se va mai putea zbura din România către Austria, începând de joi, 16 iulie, până cel puțin la sfârșitul acestei luni, din cauza situației epidemiologice de la noi din țară, informează agenția APA, preluată de Agerpres.

România face parte din cele 10 țări care intră în ordinul dat de ministrul austriac al sănătății, Rudolf Anschober, conform căruia Austria suspendă zborurile către mai multe state din zona Balcanilor și nu numai.

Prin acest ordin este actualizată lista țărilor din care nu se poate zbura către Austria, totalul statelor incluse fiind de 18. Acestea sunt considerate țări cu risc de SARS-CoV-2.

Pe lângă România, au mai fost adăugate astăzi pe listă Bulgaria, Republica Moldova, toate statele din Balcanii de Vest și Egipt. Rămân în continuare interzise zborurile dinspre Belarus, China, Marea Britanie, Iran, Portugalia, Rusia, Suedia şi Ucraina.

Excepții se vor face în cazul curselor aeriene considerate în interesul Republicii Austriece și cele care transportă mărfuri, bolnavi, cetățeni austrieci repatriați, personal de îngrijire și cele ce aduc muncitori sezonieri în agricultură.

Vestea bună pentru români este că de joi se va putea zbura din țară către regiunea Lombardia din Italia.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii