Termeni și condiții

Termeni și condiții

Prin accesarea acestui site sau a serviciilor oferite înseamnă că ați citit și avem acordul tacit din partea dumneavoastră cu privire la condițiile de utilizare a site-ului.

Informaţiile de pe site-ul www.clujmanifest.ro sunt furnizate gratuit tuturor utilizatorilor care accesează site-ul.

Conţinutul site-ului www.clujmanifestj.ro este destinat folosului personal, fără scop direct sau indirect comercial. Toate materialele publicate (articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video) sunt sub protecția dispoziţiilor legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile adiacente, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată : privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Este interzisă încărcarea pe site a conţinutului ilicit, respectiv: pornografie, acte sexuale cu minori, instigare la violenţă, discriminare sau rasism.

Site-ul şi conţinutul sunt protejate de  legea dreptului de autor din România, precum şi de dispoziţiile referitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Nu puteți copia, stoca, modifica, transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site-ul  şi/sau conţinutul.

În cazul în care sesizaţi pe site-ul www.clujmanifest.ro texte sau fişiere care încalcă legea drepturilor de autor sau pe care le consideraţi indecente sau ilegale, puteţi contacta redacţia la adresa de mail redactie@clujmanifest.ro sau prin intermediul formularului de contact. Clujmanifest se angajează să soluţioneze, favorabil sau nefavorabil, toate cererile de acest tip.

Politica comentariilor

Orice material încărcat pe site de un utilizator, în orice format, va trece prin procesul de moderare înainte de a fi afişat. Toate toate comentariile sunt moderate. Clujmanifest îşi rezervă dreptul de a nu publica niciun fel de conţinut încărcat de utilizatori, inclusiv comentarii, dacă acesta încalcă echivoc sau neechivoc condiţiile utilizării acestui site. Nu vor fi publicate comentariile care conţin termeni licenţioşi, injurioși, limbaj obscen sau atacuri la persoană.

Clujmanifest îşi rezervă dreptul de adăuga sau modifica regulile de utilizare a acestui site, în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor www.clujmanifest.ro.

Politica dreptului de autor

Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

Sunt strict interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.clujmanifest.ro

În caz de preluare a unor informații sau materiale de pe site, se face doar cu citarea sursei informației, cu link direct către articolul respectiv (SURSA: clujmanifest.ro, cu link către site-ul www.clujmanifest.ro). Preluarea se realizează doar cu acordul expres al publicației.

Imaginile, interviurile, reportajele, videoclipurile care apar pe www.clujmanifest.ro nu pot fi descărcate de pe site decât cu acordul expres al celui care le-a filmat. În caz contrar, vom apela la organele de justiție abilitate.

 

 

Adaugati comentarii