Leadership cu atitudine!

 

Asociația Liderjust oferă un curs complet de leadership unui număr de 20 de tineri profesioniști aflați în primii 5 ani de carieră, absolvenți atât ai facultăților de drept, cât și ai facultăților de științe politice, de jurnalism și de economie.
Deschidem cu entuziasm perioada de aplicații pentru cel mai recent proiect al nostru, Leadership cu atitudine! Așteptăm aplicațiile voastre (CV, scrisoare de intenție și eseu) la adresa corina.rebegea@liderjust.ro până pe 12 iulie!
Despre Leadership cu atitudine: Program intensiv de leadership pentru tineri profeșioniști · 24-31 august 2013 · Sinaia, Hotel Casa Iris**** · 20 de participanti · 6 zile de program academic.
Scopul programului este de a aduce împreună actori direcți ai sistemului judiciar precum avocati, judecători, procurori, absolvenți ai Academiei de Poliție etc., dar și jurnaliști, economiști și analiști politici care au o activitate în domeniul justiției sau legată de mediul juridic, pentru a dobândi abilități și cunoștințe de leadership, dar și pentru a-și forma o viziune despre sistemul de justiție din România.
Programul, desfășurat în perioada 24-31 august 2013, va avea loc în Sinaia la Hotel Casa Iris**** și va aborda teme precum: valorile în sistemul de justiție, lucrul in echipă, managementul timpului, al conflictelor si al schimbării, tehnici de comunicare, dezvoltarea creativității și leadership situațional.
Vor fi invitate pentru a intra în dialog cu participanții personalități care și-au asumat rolul de lideri și au avut o contribuție semnificativă în domeniile în care activează.
O componentă a programului este de a oferi instrumentele și cunostințele necesare participanților pentru ca aceștia să poată pune în practică orice proiect și pentru a atinge, atât pe plan personal, cât și profesional, obiectivele pe care și le propun.
Totodată, programul urmărește promovarea leadershipului prin valori ca element fundamental în societatea românească.
Leadership cu atitudine este sprijinit financiar de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, astfel încât Asociația Liderjust va acoperi taxa de participare la program, cazarea și mesele aferente pentru întreaga perioadă, costurile de transport revenind în sarcina participanților.
Pentru a participa, trimiteți la adresa corina.rebegea@liderjust.ro până la 12 iulie 2013:
– CV
– scrisoare de intenție
– eseu de 500 de cuvinte ”Trei măsuri esențiale pentru îmbunătățirea sistemului de justiție în România”.
Aplicanții selectați vor susține ulterior un interviu.
Pentru detalii și noutăți vizitați-ne pe www.liderjust.ro/site sau pe www.facebook.com/Liderjust.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu