Weekend dedicat spiritului tânăr la Reactor

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Weekendul viitor poarta colorată de pe Petofi Sandor nr. 4 se deschide pentru tineri. Viziunea lor asupra lumii și asupra viitorului va fi prezentată prin intermediul unor texte și spectacole inspirate sau realizate de liceeni.

Programul este deschis vineri, 14 octombrie de la ora 20:00, de spectacolul Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”: Pisica Verde, de Elise Wilk. Acest text va aduce în atenția clujenilor viața tinerilor atât sub aspect pozitiv cât și sub aspect negativ, adolescenți care discută despre propriile bucurii și probleme. Este vorba practic despre povestea maturizării, a tânărului adolescent care are contact cu responsabilitatea, vinovăția, seriozitatea vieții sau chiar finalitatea ei.

Sâmbătă este Bring-a-Parent Day, o invitație pentru părinți la împărtășirea evenimentelor zilei împreună.  De la ora 18:00 vor fi două spectacole de lectură: Viața în roz și Insular.

Weekendul Teen Spirit se încheie duminică, 16 octombrie, cu o producție a Reactor de creație și experiment: În viitorul apropiat, realizat după o documentare în liceele Clujului.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Reactor 2016”, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Județean şi al Consiliului Local Cluj-Napoca, în parteneriat cu Histrioniada, Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”, Facultatea de Teatru și Televiziune, Centrul de Cercetare Vlad Mugur, Tabăra de Dramaturgie a Cotidianului.

 Intrarea la eveniment este liberă.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău