Vlad Munteanu a demisionat din funcţia de administrator special al Universităţii Cluj

Vlad Munteanu consideră că plecarea sa de la Universitatea poate fi în beneficiul clubului, mai ales după ultima perioadă în care a fost contestat de suporteri. Oficialul formaţiei clujene a comentat şi situaţia echipei, rămasă fără finanţarea omului de afaceri Florian Walter.

“Este o decizie dificil de luat, dar cred că e spre binele Universităţii. Aş fi vrut să rămân la U şi în Liga a II-a sau în orice eşalon ar ajunge echipa, decizia nu e legată de ratarea obiectivului şi retrogradare. Simt că sunt vinovatul de serviciu, orice aş face, dar înţeleg supărarea suporterilor. Sunt conştient că am făcut şi greşeli, mi le asum. Echipa a fost într-o situaţie dificilă, a apărut şi situţia domnului Walter, un om care a sprijinit enorm acest club în ultimii şase ani”, a spus Munteanu.

Acesta le-a mulţumit antrenorilor Adrian Falub şi Cristi Pojar pentru faptul că au preluat echipa într-o perioadă delicată, după două înfrângeri consecutive în debutul returului. “Falub, Pojar, alături de întregul staf, merită toate aprecierile pentru că au preluat echipa şi au luptat până în ultima secundă. Sunt bucuros că am avut ocazia să colaborăm”, a mai spus Vlad Munteanu.

El va rămâne în funcţie până la convocarea unei noi Adunări Generale a Creditorilor, aşa cum prevede legea insolvenţei.

Vlad Munteanu a fost numit în funcţia de administrator special în luna noiembrie a anului 2013.

Universitatea Cluj a retrogradat matematic în Liga a II-a în urma înfrângerii, 1-2, suferite în deplasare, cu Oţelul Galaţi, în meciul din etapa a XXXIII-a a Ligii I. Clujenii vor mai disputa două partide în acest sezon: miercuri, pe teren propriu, cu Ceahlăul, în ultima etapă a Ligii I, iar duminică, pe Arena Naţională, în finala Cupei României, contra formaţiei Steaua Bucureşti.

Mediafax

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.