VIDEO / Weekend plin pentru sportul clujean: meciuri de fotbal, volei, handbal şi baschet!

Weekend plin pentru formaţiile clujene. La fotbal, Universitatea Cluj va juca al doilea amical al iernii, mâine, în compania celor de la Sănătatea. De asemenea, Sala Sporturilor “Horia Demian” va găzdui alte trei partide, de volei, handbal, respectiv baschet, toate la feminin.

U Cluj continuă seria meciurilor de pregătire pe plan local. Sâmbătă de la ora  12, la baza sportivă “Dan Anca”, Mihai Teja îi va vedea din nou la lucru pe fotbaliştii săi. Şepcile-roşii întâlnesc colega de oraş din liga a treia, Sănătatea. U vine după egalul 2 la 2 cu Naţional Sebiş

Fanii care nu vor să stea în frig pot merge la sporturile de sală. De la ora 13.00 ,voleibalistele întâlnesc echipa Rapid Bucureşti.

După volei, pe parchetul sălii întră handbalistele de la Universitatea. Universitarele joacă cu vecina de clasament, Măgura Cisnădie. Clujencele pregătite de Carmen Amariei sunt pe locul 11 cu 13 puncte, iar adversarele pe 12 cu 3 puncte mai puţin. Confruntarea va avea loc de la ora 16.00.

Seara se va încheia cu jocul baschetbalistelor. De la ora 19.00, fetele pregătite de Dragan Petricevici primesc vizita braşovencelor de la Olimpia. Invitat special la partida clujencelor va fi Robert Lukaci, care va da lovitura de start a confruntării.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii