VIDEO / U Cluj stă pe un butoi cu pulbere. Angajații clubului amenință că intră joi în grevă generală

Angajaţii Universităţii Cluj au ajuns la capătul răbării. Neplătiţi de 6 luni aceştia au trimis o plângere către Tribunalul din Botoşani, legată de situaţia disperată în care se află.

Astăzi a avut loc şi o grevă de avertisment de două ore a salariaţilor care au ameninţat că dacă până joi nu-şi vor primii banii cuveniţi, vor intra în grevă generală.

Ultimii bani văzuţi de anagajaţii clubului au fost în luna decembrie, când au primit jumătate de salariul de pe luna… august.

Pe 2016, personalul Universităţii a fost “driblat” când a venit vorba de remuneraţie. Sătui de promisiuni, ultimele din partea “presupusului” finanţator spaniol, aceştia au înaintat un protest Tribunalului din Botoşani, acolo unde a fost strămutat procesul de insolvenţă. Angajaţii au explicat situaţia grea în care se află, iar o copie a documentului a ajuns şi la administratorul judiciar, Marieta Anastasescu.

Ca să nu strice atmosfera înainte de meciul cu Râmnicu Vâlcea, angajaţii au ales să protesteze doar două ore, însă de joi vor înceta total lucrul, dacă nu îşi vor primii toţi banii.

Tot joi, la Tribunalul Botoşani se va judeca un nou termen în dosarul falimentului clubului, şi tot atunci suporterii şepcilor roşii vor organiza un miting în centrul oraşului.

Mâine la Jucu, Universitatea va juca cu liderul seriei secunde din liga a doua, Râmnicu Vâlcea.

sursa: TVR Cluj

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.