banner pnl banner pnl

VIDEO / Trei jucători de la “U” Cluj, pedepsiţi şi trimişi la echipa a doua

Lotul Universităţii Cluj a rămas fără mijlocaşul Andreas Calcan, portarul Roland Niczuly şi fundaşul central Alin Mutu. Aceştia au fost trimişi la echipa a doua, după amicalul de sâmbătă cu Viitorul Domneşti. Motivul: atitudinea nepotrivită de la antrenamente şi meciuri.

Fost căpitan la U Cluj, Andreas Calcan, a fost înştiinţat de secundul echipei, Costel Pană, să nu se mai prezinte la antrenamentele primei echipe. În amicalul de sâmbătă cu Domneşti, fotbalistul a fost înlocuit în minutul 30 şi a plecat direct la vestiare. Calcan se va pregăti alături de juniori, până la noi decizii. Mijlocaşul mai are contract cu Universitatea încă doi ani, dar este neplătit de 8 luni.

Andreas Calcan: Nu înţeleg de ce această decizie. Consider că am avut o atitudine profesionistă la antrenamente şi cu atât mai mult la meciuri. Atât cât am putut mi-am făcut treaba.

Aceleaşi pedepse le-au fost aplicate şi coechipierilor săi, Roland Niczuly şi Alin Mutu. Primul a fost titular incontestabil în poarta Universităţii Cluj în prima parte a campionatului.

Universitatea va începe la sfârşitul săptămânii lupta din grupa retrogradării fără cei trei fotbalişti. Dacă din punct de vedere sportiv, Universitatea se mai poate salva, pe plan financiar este nevoie de o minune.

SINCRON MIHAI TEJA antrenor “U” CLUJ: Dacă vine o minune de Paşti şi preia clubul şi îşi doreşte să meargă mai departe. Lucrurile sunt tot mai greu de gestionat. Șe eu voi ajunge uşor, uşor, să fiu dat afară din hotel.

Sămbătă, U Cluj înâlneşte Unirea Târlungeni, în primul meci din play-out.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii