VIDEO / Spaniolii de la CFR i-au făcut echipa lui Del Bosque pentru meciul cu România

Casillas nu va apăra poarta spaniolilor la Cluj. Cel puţin în viziunea jucătorilor hispanici de la CFR. În primul 11 alcătuit de Cristian Lopez şi Juan Carlos Ruiz, jucătorii CFR-ului, De Gea va fi portarul titular în confruntarea de lux de duminică de pe Cluj Arena. Partida va începe la 21,45 şi va fi transmisă în direct la TVR 1 şi TVR HD.

Provocaţi să alcătuiască primul 11 pentru Furia Roja în partida cu tricolorii, fotbaliştii spanioli de la CFR l-au sărit din schemă pe veteranul goalkeeper Iker Casillas. Portarul lui Manchester United va închide poarta ibericilor, crede mijlocaşul clujenilor Juan Carlos. Pique şi Nacho, va alcături cuplul de fundaşi centrali iar atacul va fi acoperit de Pedro , Alcaser şi Nolito.

JUAN CARLOS REAL RUIZ: Spania se află acum într-un moment de schimbări Jucători care au jucat la Campionate Mondiale şi Europene le-au cedat locul celor mai tineri. Este o echipă care se află în construcţie , dar totuşi sunt fotbalişti de calitate cu mult talent, dar rămâne de văzut cum se vor adapta.

Coechipierul său, Cristian Lopez a avut aceleaşi preferinţe în ceea ce priveşte postul de portar. Şi linia de fund a fost asemănătoare cu cea alcătuită de Ruiz. Doar la mijloc au fost alte opţiuni

CRISTIAN LOPEZ: Am vorbit cu Isco şi cu Alacer înainte să vină aici şi mă mândresc că sunt foşti colegi de ai mei şi că sunt selecţionaţi la naţională.

Deşi au rămas fără bilete , Ruiz şi Lopez au apelat la conaţionalii săi pentru a vedea pe viu meciul de pe Cluj Arena.

sursa: TVR Cluj

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.