VIDEO / Sorin Apostu a scris degeaba cărți în pușcărie. Instanța îl ține după gratii pe fostul primar al Clujului

Fostul edil al Clujului, Sorin Apostu, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, ramane dupa gratii. Tribunalul Bistriţa a admis contestaţia făcută de DNA Cluj. Decizia se bazeaza pe Ordonanţa de Urgenţă care suspendă dreptul condamnaţilor de a fi eliberaţi pentru că au scris cărţi după gratii.

Instanţa a mai impus Comisiei de Eliberare condiţionată din Penitenciarul Bistriţa să reexamineze, în regim de urgenţă, cererea de eliberare condiţionată a fostului edil, fără să se mai ia în considerare şi cele patru cărţi scrise de Sorin Apostu, care au dus la scăderea cu 4 luni a pedepsei.

Fostul primar al Clujului a fost condamnat în iulie 2014, la 4 ani și jumătate de închisoare, cu executare, de către Înalta Curte de Casație și Justiție.

În noiembrie 2011, procurorii DNA l-au acuzat pe fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, de mai multe fapte de corupție, printre care luare de mită, trafic de influență, instigare la spălare de bani sau fals în înscrisuri oficiale sub semnătură privată.

sursa: TVR Cluj

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.