VIDEO / ”Separatoarele morții”, tot mai contestate

Locuitorii din mai multe localitati clujene sunt revoltati dupa ce Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi a demarat lucrări de separare a sensurilor de mers prin scuaruri din dale de beton. Oamenii spun că traficul a devenit mult mai periculos iar numărul de accidente a crescut semnificativ. Autorităţile locale au făcut numeroase demersuri care nu au fost luate însă în serios.

În comuna Tureni, îngustarea drumului din cauza separatoarelor a atras furia şoferilor. Atât patronii companiilor din zonă cât şi localnicii, spun că acestea au făcut traficul în zonă mult mai periculos.

DANIELA MĂNĂILĂ, primar comuna Tureni: Au fost 4 sau 5 accidente chiar si sambata si duminica in cealalta parte

Primăriţa comunei Tureni a făcut numeroase demersuri la Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi. A mers chiar personal la sediul acesteia după ce adresele trimise de ea nu au primit nici un răspuns.

DANIELA MĂNĂILĂ primar comuna Tureni: În prima fază cred că nu şi-au dat semana de importanta problemei pe care eu am vrut sa le-o prezint şi m-au luat în derâdere.

Lucrări de separare a traficului cu dale de beton se desfăşoară în mai multe localităţi clujene străbătute de drumul european E60.

sursa: TVR Cluj

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.