Acasă Social VIDEO / Sâmbătă decisivă pentru Universitatea Cluj: play-off, sau faliment

VIDEO / Sâmbătă decisivă pentru Universitatea Cluj: play-off, sau faliment

Sâmbătă decisivă pentru Universitatea Cluj. Şepcile-roşii vor aştepta cu sufletul la gură finalul etapei a 26-a, ultima a sezonului regulat. Clujenii stau la mâna rezultatelor şi vor fi cu ochii pe cei de la Baia Mare, Reşiţa şi Pâncota. Fotbaliştii pregătiţi de Mihai Teja sunt calificaţi în play-off doar daca cele trei formaţii câştigă

Câştigători la masa verde pentru că cei de la Bihor s-au retras din campionat, jucătorii Universităţii vor sta mâine ca pe ace. Pentru U Cluj cel mai fericit scenariu ar fi ca Râmnicu Vâlcea să piardă la Baia Mare, iar Braşovul şi Mioveniul să nu câştige cu Pâncota, respectiv Reşiţa.

Cu gândul la celelate rezultate, clujenii vor disputa mâine un amical, împotriva echipei din liga a treia Viitorul Domneşti.

În prezent, Universitatea Cluj ocupă locul 8 cu 41 de puncte. Pe locul 6, ultimul care duce în play-off este poziţionată FC Braşov, formaţie cu 42 de puncte. Locurile 4 şi 5 sunt ocupate de FCM Baia Mare şi CSM Râmnicu Vâlcea.

Accederea în play-out, nu sună foarte bine pentru clujeni, în condiţiile în care singura soluţie pentru a evita falimentul este promovarea în liga1

sursa: TVR Cluj

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version