VIDEO / Preliminarii EuroBasket 2017: Turcia nu se va putea baza pe cea mai bună jucătoare în meciul cu România

Veşti bune pentru naţionala României de baschet feminin. Cea mai valoroasă jucătoare a Turciei, Lara Sanders nu va juca la Cluj împotriva tricolorelor, fiind accidentată. Misiunea aproape imposibilă poate fi îndeplinită, spune optimist selcţionerul Popov.

În cel mai dificil meci al grupei H, tricolorele au scăpat de principalul pericol la turcoaicelor. Pivotul Lara Sanders acuză o accidentare şi nu a făcut deplasarea la Cluj. Sanders va fi înlocuită cu o altă conaţională naturalizată, Quanitra Hollingsworth.

MIRSOLAV POPOV, selecţionar ROMÂNIA: Au schimbat-o pe Sanders cu o altă americancă puternică. Sunt periculoase la aruncările din afara semicercului . Fetele joacă de mult timp împreună.Trebuie să le analizăm să facem un scouting bun. Dar să ştiţi că eu cred în echipa mea.

În formulă completă, cu Elizabeth Pavel refăcută complet după accidentare şi cu Gabriela Mărginean în formă, româncele sunt decise să tranşeze calificarea încă de la Cluj.

CLAUDIA POP, ROMÂNIA: Trebuie să întrăm în meci de la început foarte puternic, pentru că ele vor veni montate să câştige ca să-şi asigure calificarea practic. Trebuie să începem de la început să facem un meci inteligent.

GABRIELA MĂRGINEAN căpitan ROMÂNIA: Normal, este meci de presiune dar nu avem nimic de pierdut, vom da tot ce putem şi vom vedea.

România ocupă locul doi în grupă, dar este la egalitate de puncte, patru, cu prima clasată Turcia.

MIROSLAV POPOV, selecţionar ROMÂNIA: Poate că este misiune imposibilă dar cred că întotdeauna sunt şanse de victorie chiar dacă echipa adversară e mai bună. Putem avea o zi bună şi sper ca acea zi să fie sâmbătă. Oricum nu suntem de neglijat.

Delegaţia turcă va sosi vineri la prânz cu un charter, urmând ca in cursul serii să efectueze un antrenament în Sala Polivalentă. TVR2 şi TVR HD va transmite partida, sâmbătă în direct, cu incepere de la ora 18.50.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii