VIDEO / Opt noi destinații de pe Aeroportul Cluj-Napoca în 2016

Operatorii de zbor low-cost au spart monopolul deţinut de compania naţională Tarom pentru ruta Cluj-Bucureşti şi retur. Asta în condiţiile în care aeroportul clujean este curtat de tot mai multe companii de zbor.
Nu mai puţin de opt noi destinaţii vor fi operate din acest an de aici în ţară sau străinătate. Una dintre acestea va fi capitala Poloniei, Varşovia, de unde se va putea ajunge mai repede şi mai uşor în special în Canada sau Statele Unite.

Zborurile spre Bucureşti sunt de departe cele mai aşteptate, pentru că preţurile se anunţă mici faţă de cele practicate până acum.

Astfel, compania WIZZ AIR va introduce din 22 iulie cursa Cluj-Bucuresti cu o frecventa de 6 zboruri pe săptămână, mai putin în ziua de sambata. Preturile pornesc de la 39 de lei dar nu depasesc 100 de lei.

De asemenea, potrivit site-ului companiei Blue Air, preţul unei bilet pe ruta Cluj-Bucureşti porneşte de la 89 de lei. Primul zbor spre Capitala va fi operat in 3 iunie.

O altă destinaţie atractivă se anunţă Varşovia. Din 31 martie operatorul aviatic polonez LOT va avea cate 4 zboruri pe sapatamana pe această rută.

Din Varşovia se vor asigura conexiuni cu importante aeroporturi din Europă, dar şi din Statele Unite, precum Chicago şi New York, dar şi din Canada, China şi Japonia.

Autoritatile aeroportuare clujene sustin că toate acestea vor duce la creşterea cu circa 20 la sută a numarului pasagerilor, care va depăşi în acest an cifra de două milioane.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii