Acasă Administrativ VIDEO / Ministrul Transporturilor: Jumătate din autostrada Sebeș-Turda va fi terminată până...

VIDEO / Ministrul Transporturilor: Jumătate din autostrada Sebeș-Turda va fi terminată până la sfârșitul anului

foto: opiniatransilvana.ro

Ministrul Transporturilor a anunţat astăzi la Cluj că doua dintre loturile autostrazii Turda-Sebeş, respectiv 3 și 4, vor fi finalizate în acest an. Dan Costescu spune că a luat decizia de a demara procedurile pentru emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să permită accelerarea ritmului de lucru la Autostrada Transilvania.

Ministrul Transporturilor spune că a identificat până acum o serie de soluţii care să deblocheze mai multe proiecte care privesc autostrada transilvania

SINCRON DAN COSTESCU, Ministrul Transporturilor: Speram ca prin aceasta ordonata de urgenta sa rezolvam foarte multe din problemele pe care coelgii nostri ni le-am semnalat ca fiind principalele motive pentru intarzierile de la 6 luni si chiar pan la 2 ani pentru constructia de autostrazi, cai ferate si de alte obiective mari de infrastructura”

Cât priveşte tronsonul Sebeş Turda, Dan Costescu, nu are are veşti prea bune: ”Suntem in aceasta faza in care nu s-au putut incepe lucrarile pentru terasamente datorita umiditatii. Ar fi o gresala sa incepem acum pentru ca am constata imediat dupa aceea instabilitati ale solului si nu ne-ar avantaha sa incepem acuma”

Cu toate acesta ministrul a dat asigurări că aproape jumătate din tronsonul Sebeş Turda va fi finalizat în acest an.

sursa: TVR Cluj

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version