VIDEO / Mihai Teja revine astăzi pe banca ”șepcilor roșii”

Antrenorul Universităţii Cluj a lipsit motivat de la antrenamentul de ieri. Teja se află în capitală pentru a-şi rezolva nişte probleme personale, dar astăzi va reveni la Cluj.

Mihai Teja a plecat sâmbătă la Bucureşti şi i-a lăsat pe fotbalişti liberi până ieri. Cu toate acestea şedinţa de pregătire din această dimineaţă a fost condusă de către secundul Costel Pană.

Mihai Teja antrenor Universitatea Cluj: Sunt în Bucureşti şi în această seară (ieri, n.red) urmează să sosesc la Cluj. Am lipsit motivat, nicidecum nu am plecat de la echipă, aşa cum îşi doresc unii. Un lucru e sigur, rămân la Universitatea până la vară! Împreună cu jucătorii vom încerca să salvăm echipa, cel puţin din punct de vedere sportiv.

Teja a dat asigurări că astăzi va fi pe bancă la amicalul cu Unirea Jucu, programat de la ora 12.00.

În privinţa situaţiei de la club, lucrurile nu s-au schimbat în bine. Angajaţii au restanţe de şase luni luni la plata salariilor, iar unii dintre jucători nu au mai fost plătiţi de mai bine de nouă luni.

În plus, U trebuie să plătească până pe data de 10 martie datoriile către foştii jucători, Neag şi Dolha, pentru a evita falimentul.

Joi, Marieta Anastasescu, administratorul judiciar se va întâlni cu reprezentanţii Primăriei, pentru discuţii vizavi de problemele financiare ale clubului. La şedinţă şi-au anunţat prezenţa şi suporterii şepcilor roşii.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii