VIDEO / Larisa Iordache, incertă pentru Campionatul Naţional care se va desfășura în weekend la Cluj

Larisa Iordache a fost la un pas de o accidentare gravă, la primul antrenament din Sala Polivalentă de la Cluj. Gimnasta a căzut în timpul unui exerciţiu la sol şi resimte dureri la spate. Şi Cătălina Ponor acuză probleme la stomac şi nu s-a putut pregăti în această dimineaţă. Gimnastele se antrenează la Cluj pentru Naţionalele care vor avea loc în acest weekend și care vor fi transmise în direct la TVR2.

Larisa Iordache şi Cătălina Ponor se luptă pentru un loc la Rio. Pentru ambele, vizita la Cluj a început cu stângul. În timpul unui exerciţiu la sol, Iordache a aterizat de la peste un metru şi jumătate, direct pe spate. Larisa a fost transportată la spital pentru investigaţii şi nu ştie dacă va putea concura la Campionatul Naţional.

LARISA IORDACHE: Este primul concurs pe anul acesta şi nu aş vrea să îl ratez, aş vrea să mă bucur de această sală minunată de la CLuj, pentru că este minunată.

LUCIAN SANDU, antrenor coordonator al lotului feminin de gimnastică: Aşteptăm încă părerile medicilor,nu vrem să forţăm , sănătatea este cea mai importantă.

Nici Cătălina Ponor nu e în cea mai bună formă. Ponor a făcut o gastroenterocolită şi nu a putut sa se antreneze.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii