VIDEO / Jucătorii CFR-ului dorm cu Cupa României în brațe. Trofeul va fi prezentat fanilor, după meciul cu Craiova

A dispărut Cupa României la fotbal! Ceferiștii reclamă faptul că Mario Camora, căpitanul vestiarului, a confiscat trofeul. Dacă jucătorul portughez se va îndura şi va aduce Cupa, fotbaliștii din Gruia au de gând să le-o prezinte fanilor, după meciul de joi cu CSU Craiova.

ANDREI MUREȘAN, CFR Cluj: Cupa este la Camora , pe el trebuie să îl întrebați. Înainte era la Bud, dormea cu ea în cameră, acuma este la Camora. Tu ai prins-o să dormi cu ea? Nu, nu, nu am prins-o, doar mi-am făcut poză cu ea.

ANTONIO CONCEICAO, antrenor CFR Cluj: Poate vrea să o ducă în Portugalia! Dar trebuie să rămână aici, aparține clubului, nu e a lui. E bine că o avem, creează un ambient bun.

Camora va fi nevoit să aducă trofeul, pentru că joi este ultimul meci al CFR-ului în fața propriilor suporteri. In campionat, clujenii mai au șanse matematice să termine pe primul loc în grupa din play-out.

ANDREI MUREȘAN CFR CLUJ: Noi facem tot posibiliul să luăm cele trei puncte.

Jucătorii, antrenorii dar și apropiații echipei au luat cina împreună la un local din Cluj. În perioada următoare vor începe discuțiile referitoare la viitorul echipei.

ANDREI MUREŞAN, CFR CLUJ: Eu termin contractul, dar sper să rămân la CFR. Asta ar fi opțiunea ta? Da, da…

ANTONIO CONCEICAO antrenor CFR CLUJ: Voi discuta cu șefii în aceste zile despre viitorul echipei, despre viitorul meu. Imi doresc să continui, vor fi discuții pentru că îmi doresc să contruiesc o echipă mai puternică, mai capabilă, pentru ca la anul să poată ajunge în play-off.

CFR Cluj ocupă locul patru în play-out cu 33 de puncte, iar liderul CSU Craiova are 36.

sursa: TVR Cluj

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii