Sunteti aici:SocialVIDEO / Greva continuă la U Cluj. Instanța a respins solicitarea clubului de a obliga angajații să plătească despăgubiri

VIDEO / Greva continuă la U Cluj. Instanța a respins solicitarea clubului de a obliga angajații să plătească despăgubiri

Publicat in data

10.000 de euro despăgubiri. Este suma pe care au cerut-o angajaţilor conducătorii Universităţii Cluj după greva generală declanşată săptămâna trecută. 16 dintre angajaţii clubului s-au prezentat astăzi la Tribunal pentru a-şi apăra cauza. La final, instanţa a fost de partea angajaţilor şi a respins plângerea formulată de conducerea clubului, astfel că acţiunea de protest va continua.

Printre angajaţii care au fost la Tribunal s-a numărat şi nea Titi, pe numele său Valer Bondor. La cei 85 de ani ai săi şi după aproape o viaţă petrecută în slujba Universităţii, nea Titi este acum extrem de dezamăgit de situaţia în care a ajuns.

VALER BONDOR, angajat U Cluj: Eu am lucrat la clubul acesta 10 ani fără să mă plătească, de dragul echipei. După aia m-au angajat cu jumătate de normă şi am lucrat mai mult ca şi cei care erau cu salariu întreg. Şi acuma, ca să vină să spună că ne sancţionează cu treburile astea…

Conducerea clubului a trimis Tribunalului Cluj o plângere prin care arată că prin intrarea în grevă a fost periclitată activitatea echipei.
Judecătorul sindic i-a audiat pe cei 16 angajaţi ai Universităţii Cluj, şi a decis să respingă acțiunea împotriva angajaților. Aceştia nu au bani de avocaţi şi şi-au susţinut singuri cauza în instanţă.
Judecătorul a respins în cele din urmă cererea de încetarea a grevei şi despăgubirile de 10.000 de euro solicitate.

VALER BONDOR: Echipa nu a suferit din vina noastră, noi ne-am făcut datoria…

Vineri, echipa Universităţii a plecat la Braşov cu un autocar închiriat, pentru că şoferul clubului se afla în grevă. Totuşi, jucătorii au fost însoţiţi la meci de către team managerul Marian Onicaş şi kinetoterapeutul Liviu Ciucă.

La grupele de juniori totul decurge încă normal. Antrenorii au dezvăluit că micuţii fotbalişti s-au oferit să le plătescă salariile pentru a nu renunţa la antrenamente.

sursa: TVR Cluj

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...