VIDEO / Feroviarii vor dedica Cupa României lui Patrick Ekeng

Ekeng avea probleme cardiace. A fost concluzia medicilor legiști după autopsie, dar trupul fotbalistului va mai fi supus unui examen toxicologic.

“Dacă vom câștiga Cupa, i-o dedicăm lui Ekeng”, anunță conducerea clubului din Gruia. Finala Cupei României dintre Dinamo și CFR se dispută marți, 17 mai, pe Arena Națională.

La necropsie, legiştii i-au găsit lui Patrick Ekeng o hipertrofie cardiacă.

IULIU MUREȘAN, preşedinte CFR Cluj: Efortul este mare, se produc niște îngroșări ale pereților inimii, ale ventriculilor și de acolo apar niște tulburări de ritm și așa mai departe și se poate pe o fibrilație ventriculară, că bănuiesc că asta a fost, să se producă stopul cardiac.

Se vor mai face însă și alte teste, inclusiv un examen toxicologic. Dacă vor cuceri cea de-a patra Cupă din istorie, jucătorii din Gruia i-a vor dedica lui Ekeng.

LUCIAN GOIAN, CFR Cluj: Cu siguranță îl vom dedica pentru că și-a pierdut viața la locul de muncă și toată lumea este alături de familia dânsului, de clubul DInamo, pentru că trec prin momente foarte grele.

IULIU MUREȘAN, președinte CFR Cluj: O să dedicăm această Cupă dacă o câștigăm în primul rând lui Ekeng și mai apoi suporterilor noștri.

După moartea lui Patrick Ekeng, vineri, în timpul meciului Dinamo-Viitorul, FRF a decis să amâne finala Cupei României de pe 10 pe 17 mai.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii