VIDEO / Feroviarii joacă la Mureș pentru îndeplinirea singurului obiectiv rămas în acest sezon, Cupa României

Jucătorii de la CFR Cluj au obiectiv câştigarea Cupei României. Până la finală, feroviarii mai au un singur hop, semifinala cu ASA Târgu Mureş. Adrian Mutu şi compania vor fi gazda clujenilor în manşa tur, care se va disputa astăzi pe stadionul Transil din Târgu Mureş.

Încrezători în forţetele proprii, feroviarii speră să salveze acest sezon prin câştigarea Cupei României.

MARIO CAMORA, căpitan CFR Cluj: Primul nostru obiectiv nu l-am indeplinit, cel de a ajunge în play- off. Al doilea era sa castigam Cupa. Suntem in semifinala, speram sa facem un meci bun, sa plecam de acolo cu un avantaj pentru noi.

Mutu nu îi sperie pe jucătorii CFR-ului. Căpitanul vişiniilor, Mario Camora consideră că Târgu Mureş are alţi jucători mult mai periculoşi decât briliantul.

MARIO CAMORA, căpitan CFR Cluj: Este un jucător cu experienţă mare, un jucător care a fost de top, ştie mult fotbal, dar nu mai este Mutu… Au multi jucători cu multa experienta la Mures, e o echipa foarte buna.

Deşi în campionat, clujenii s-au impus în faţa mureşenilor scor 1 la 0, meciul din cupă trebuie abordat diferit, susţine tehnicianul CFR-ului, Antonio Conceicao.

ANTONIO CONCEICAO, antrenor CFR Cluj: Va fi diferit, sunt două competiţii diferite. Toţi îşi doresc să fie prezenţi în finală. Simt că va fi un joc foarte dur, foarte dificil pentru noi, dar şi noi vom încerca să le creem probleme. 20:17:11

Finalistele Cupei României se vor decide în 20 aprilie. În cealaltă semifinală, veşnicele rivale, Steaua şi Dinamo, se vor lupta pentru un loc în finală.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii