Acasă Social VIDEO / Feroviarii din Gruia, cu cuțitul la os

VIDEO / Feroviarii din Gruia, cu cuțitul la os

foto: Prosport

Emoţii mari pentru cei de la CFR Cluj. Fotbaliştii din Gruia sunt cu cuţitul la os după înfrângerea de la Voluntari. Pentru feroviari examenele din grupa de retrogradare continuă cu meciul de pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna.

La CFR Cluj nu e deloc sărbătoare, chiar dacă mezinul echipei, Adi Păun împlineşte 21 de ani. Şampania şi tortul vor veni doar dacă feroviarii înving Chiajna

ADI PĂUN, CFR CLUJ: Cu siguranţă îmi doresc cele trei puncte. Acuma îmi doresc ca cea mai mare realizare să scăpăm de retrogradare.

Ceferiştii sunt greu de învins pe teren propriu. Ultimul eşec în Gruia datează din decembrie 2015, dar antrenorul Conceicao nu se îmbată cu apă rece. Evoluţia jucătorilor din meciul cu Voluntari l-a pus serios pe gânduri.

ANTONIO CONCEICAO, antrenor CFR CLUJ: Trebuie să analizăm comportamentul nostru. La ultimul joc nu a fost unul bun. Echipa a fost pasivă, nu am avut atitudinea de la meciurile anterioare, prin urmare am pierdut. Voi avea o discuţie cu jucătorii, trebuie să fim conştienţi că suntem într-o perioadă în care timpul nu ţine cu noi şi trebuie să profităm, să luăm puncte pentru a remedia urgent situaţia.

CFR Cluj-Concordia Chiajna se joacă sâmbătă de la ora 19.00 pe stadionul din Gruia

sursa: TVR Cluj

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version