VIDEO / După meciul cu Cehia de la Cluj, Simona Halep va juca și la Dubai

Simona Halep îşi va apăra titlul la Dubai. După investigaţiile făcute ieri la Cluj, numărul 3 mondial şi-a confirmat prezenţa la turneul pe care l-a câştigat anul trecut. Până atunci, campioana română se pregăteşte intens pentru meciurile din Fed Cup, care vor avea loc la sfârşitul săptămânii, în Sala Polivalentă din Cluj.

Simona Halep a fost prima componentă a naţionalei României care a ajuns la Cluj. Sportiva a consultat un specialist ortoped şi un orelist, care i-au dat ok-ul pentru a participa la sfârşitul lunii februarie la turneul de la Dubai, câştigat anul trecut de româncă în faţa cehoaicei Karolina Plişkova. Până atunci. Halep va încerca să îşi aducă contribuţia la dificila partidă cu Cehia.

ALINA TECŞOR, căpitan nejucător al României: Este un mare avantaj ca o avem pe Simona în echipa noastră dar să nu uităm că şi Cehia are o echipă puternică, cu ojucătoare din primele 10, deci cumva, şansele sunt egale.

Păzită de un număr impresionant de bodyguarzi, Simona Halep a luat prin surprindere organizatorii turneului, prezentându-se cu o oră mai repede la antrenament. Sportiva a petrecut aproape 3 ore pe suprafaţa de joc, alături de sparing partener-ul Andrei Săvulescu. După Halep, au început şedinţa de pregătire celelalte componente ale naţionalei, Monica Niculescu şi Andreea Mitu.

MONICA NICULESCU, România: Cred că este un avantaj că jucăm acasă, eu aşa simt, dar bineînteles nu am picat foarte bine, Cehia vine şi cu Kvitova şi cu Pliskova. Meciurile nu vor fi uşoare dar mă bucur că s-au vândut toate biletele şi că vom avea un public numeros. Noi ce putem să vă promitem este ca vom lupta până la ultimul punct şi ne dorim foarte mult să câştigăm şi ne bucurăm foarte mult că suntem la Cluj.

Meciurile din cadrul turneului Fed Cup vor avea loc sâmbătă şi duminică de la ora 13 la sala polivalentă din Cluj-Napoca.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii