screenig cardiac gratuit

VIDEO / Donează 2 euro pentru copiii bolnavi de cancer!

Anual, la Spitalul Oncologic din Cluj-Napoca, 80 de copii sunt diagnosticaţi cu cancer. Rata de supravieţuire nu ajunge la 50 la sută şi se situează sub media europeană.

Ziua de 15 februarie este dedicată copiilor bolnavi de cancer din întreaga lume, iar cei care se ocupă de aceştia readuc în atenţie importanţa prevenţiei necruţătoarei boli

Noemi Pasztor a fost diagnosticată cu o formă gravă de leucemie când avea doar 7 ani. Vestea că este bolnavă a căzut ca un trăsnet pentru ea şi părinţii ei. A stat aproape un an în spital pentru tratament, însă a reuşit să treacă peste probleme cu mult optimism.

Noemi face acum parte din echipa de voluntari a Asociaţiei Little People. Alături de alţi 500 de tineri, ajută copii diagnosticaţi cu cancer din întreaga ţară să îşi înfrunte teama şi să învingă boală.

Asemenea programe sunt foarte importante pentru micuţii bolnavi, spun specialiştii.

Diana Todea, psiholog: Sunt nişte copii foarte entuziasmaţi, foarte optimişti, sunt veseli şi contează foarte mult pentru că starea pe care o au ei în interior îi ajută să facă faţă altcumva tratamentului.

TVR Cluj susţine acţiunile Asociaţiei Little People de conştientizare a cancerului. Cei care vor să ajute copii diagnosticaţi cu această boală necruţătoare, pot dona 2 euro prin SMS la numărul 8844 cu textul CANCER.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii