VIDEO / Demotivaţi, jucătorii de la CFR joacă mâine cu CSU Craiova, în ultima etapă a sezonului regulat

Jucătorii CFR+ului digeră tot mai greu ultima depunctare primită de la FRF. Cu moralul afectat, echipa din Gruia încheie mâine sezonul regulat, cu jocul de la Severin, cu CSU Craiova. Apoi urmează bătăliile pentru salvarea de la retrogradare.

Loviţi din toate părţile, ceferiştii îşi fac curaj pentru ceea ce urmează. Trei puncte în jocul cu oltenii le-ar  repara cât de cât moralul pentru debutul în play-out.

TRAIAN MARC, CFR Cluj: Sunt nişte puncte puse în joc şi după această nouă depunctare am ajuns la 10 puncte luate , practic puncte pe care le-am câştigat pe teren şi pentru noi fiecare punct contează în acest moment şi trebuie să dăm maxim pentru această partidă.

Misiunea este grea şi pentru antrenorul Conceicao. Tehnicianul mărturiseşte că îi este dificil să îşi mai motiveze jucătorii.

ANTONIO CONCEICAO, antrenor CFR CLUJ: Nu ne este uşor, dar eu am încredere în jucători . Fotbaliştii mei se pregătesc bine, atmosfera este buna, din punct de vedere sportiv. Ne-am antrenat bine, am făcut jocuri bune şi vom continua să luptăm. Această situaţie nu face bine la nimeni, cu atât mai puţini pentru jucători care au pierdut puncte fără vina lor. Trebuie să ne revenim, jucatorii sa fie puternici şi cu sigurantă ne vom reveni.

Fotbaliştii de la CFR au plecat astăzi la Severin, locul de disputare al meciului de mâine de la ora 14.00 cu CSU Craiova. Nu au făcut deplasarea Adrian Păun şi  Andrei Mureşan, amândoi suspendaţi. După ultima depunctare, CFR a căzut pe 10 în clasament, cu 24 de puncte.

sursa: TVR Cluj

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.