VIDEO / Cupa României: Feroviarii iau cu asalt Capitala. Peste o mie de suporteri vor susține CFR-ul pe Național Arena

Vitrina cu trofee a clubului CFR este gata să primească cea de a patra Cupă. Finala pentru trofeul ediției 2016 se dă marți seara , între Dinamo și CFR Cluj, pe Arena Națională.

Jucăm pentru Ekeng, anunță dinamoviștii, dar clujenii au de gând să le taie elanul adversarilor. E 13 la 3 pentru Dinamo, în ceea ce privește numărul de Cupe cucerite de-a lungul istoriei.

Zece autocare cu suporteri clujeni vor pleca marți dimineață spre București. În Capitală, CFR va fi susținută de peste 1000 de fani, în timp ce dinamoviștii vor avea alături peste 30.000 de susținători. Va fi și o coregrafie specială dedicată fotbalistului Patrick Ekeng, decedat în urmă cu 2 săptămâni.

CFR Cluj a câștigat ultima Cupă în 2010, cu italianul Andrea Mandorlini pe bancă. În 2009, în primul mandat al lui Conceicao, clujenii mai cucereau un trofeu.

ANTONIO CONCEICAO, antrenor CFR Cluj: În 2009 era altceva aici. Vorbeam despre un club care stătea foarte bine din punct de vedere financiar. Avea jucători de calitate. În acest moment lucrurile stau diferit. Echipa a trecut prin niște schimbări. Se caută acum soluții pentru a ajuge din nou sus. Am o echipă bine sudată, care a muncit mult să ajungă în această finală.

Finala se va juca pe Național Arena, cu începere de la ora 21.30.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii