banner pnl banner pnl

VIDEO / Continuă războiul declarațiilor între RADPP și Consiliul Județean Cluj

Scandalul desfiinţării Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat Cluj a fost creat de conducerea Consiliului Judeţean pentru a abate atenţia de la problema rampei de gunoi, spune conducerea instituţiei, citată de TVR Cluj.

Mihai Seplecan, preşedintele forului Judeţean a acuzat săptămâna trecută regia de cheltuirea netransparentă a fondurilor şi a contestat calitatea lucrărilor prestate de aceasta.

Conducerea Consiliului Judeţean prezenta zilele trecute imagini cu plombe asfaltice de proastă calitate şi marcaje executate peste pietrişul de pe marginea drumului.

Reprezentanţii regiei spun că, de fapt, era vorba doar de umplerea provizorie a unor gropi în timpul lucrărilor, iar aşa zisele marcaje ar fi fost trasate în timpul unor probe pentru calibrarea echipamentelor.

Mircea Avram, director RADPP Cluj: ”Cei care au mers acolo nu au fost de bună credinţă. Normal ar fi fost să ne fi chemat. Cine greşeşte trebuie să plătească.”

În baza imaginilor respective, conducerea Consiliului Judeţean  a cerut închiderea RADPP.

”Desfiinţarea regiei mi se pare inoportună şi lipsită de responsabilitate, iar această problemă se discută acum doar pentru a se munta atenţia opiniei publice de la groapa de gunoi în altă parte”, a mai spus Mircea Avram.

Directorul RADPP spune că, în ultimii doi ani, regia pe care o conduce a  asfaltat peste o sută de kilometri de drumuri, informează TVR Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii