VIDEO / CFR Cluj, pe drumul cel bun. Judecătorul sindic ar putea aproba planul de reorganizare al clubului

Sfârşitul lunii ianuarie poate aduce un dublu motiv de bucurie pentru cei de la CFR Cluj. Aceştia ar putea primi înapoi cele şase puncte de la TAS, iar planul de reorganizare ar putea fi aprobat de către judecătorul sindic. În plus, foştii jucători din Gruia ar putea ajunge acţionari la club.

Planul de reorganizare al clubului CFR Cluj a fost votat în decembrie 2015, de către Adunarea Creditorilor FC CFR 1907 Cluj SA, societate aflată în insolvenţă.

Reprezentanţii casei de insolvenţă aşteaptă definitivarea planului.

RĂZVAN ZĂVĂLEANU, administrator judiciar CFR Cluj: Planul a fost votat , urmează ca judecătorul sindic să confirme acest plan de reorganizare. Încercăm să fim pozitiv, optimişti şi să ne gândim că poate vom reuşi să identificăm un acţionar sau poate chiar actualii acţionarii vor veni cu un aport de capital mult mai redpede înainte de finalizarea acestui plan de reorganizare astfel încât să scoatem CFR-ul din reorganizare mai repede decât în termenul maximal pe care l-am prevăzut prin plan.

Administratorul judiciar a dezvăluit sub ce formă vrea fostul finanţator Paszkany Arpad să achite datoriile faţă de fotbaliştii care mai au de recuperat banii din perioadă de înainte de intrarea în insolvenţă.

RĂZVAN ZĂVĂLEANU, administrator judiciar CFR Cluj: Domnul Paszkany a propus ca pentru restul de bani să le cedeze acţiunile clubului jucătorilor care au de recuperat bani de la club astfel încât aceştia să devină acţionari, iar în moemntul în care vor fi bani domnul Paszkany să răscumpere de la ei aceste acţiuni. Este unica măsură prin care jucătorii ar putea să îşi vadă în intergralitate sumele, fiind că în cazul procedurii procentul nu poate fi mai mare de 41 la sută.

Ceferiştii speră ca până pe 30 ianuarie să afle și soarta celor 6 puncte de la TAS.

RĂZVAN ZĂVĂLEANU, administrator judiciar CFR Cluj: Cu atât mai emoţionant a fost din cauza faptului că nu am primit decât foarte târziu o adresă în care ni se spunea că s-a amânat pentru 29 ianuarie un verdict. Nu înţelegm foarte clar despre ce este vorba. Din punct de vedere regulamentar există posibilitatea amânării. Practic nu cred că se poate…

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii