VIDEO / CFR Cluj, la 90 de minute de finala Cupei României

CFR Cluj pregăteşte asaltul pentru returul semifinalei cu vicecampioana sezonului trecut, ASA Tîrgu –Mureş. Dacă înving în această seară, clujenii vor juca în ultimul act al competiţiei cu Dinamo București.

CFR Cluj a cucerit ultima dată Cupa României în 2010. De atunci, clujenii au mai jucat o finală în această competiţie, în 2013, când au cedat cu 1-0 , în detrimentul celor de la Petrolul.

Într-un sezon zdruncinat de problemele cu insolvenţa, fotbaliştii pregătiţi de Antonio Conceicao mai au şansa cucerii unui trofeu. Ca să ajungă în finală, feroviarii trebuie să învingă în partida care se va juca în Gruia, de la 20.30.

ANTONIO CONCEICAO antrenor CFR CLUJ: Din păcate nu am reuşit să înscriem un gol în deplasare , acum trebuie să fim foarte atenţi la faza de tranziţie, la atacul celor de la Targu Mures, pentru ca un gol în deplasare îi poate califica şi noi putem pierde totul. Trebuie să avem siguranţă în defensivă, multă concentrare în faza ofensivă pentru a putea înscrie. Avem un rezultat care ne menţine în cărţi. Avantajul nostru este că jucăm pe teren propriu, în faţa suporterilor şi pe această cale fac apel la ei.

Pentru întâlnirea cu mureşenii, CFR Cluj nu îl va avea în teren pe Adrian Păun, accidentat în partida de sambata cu FC Botoşani. Şi oaspeţii vin la Cluj fără câţiva oameni de bază, dar nu concep să piardă biletul pentru finală.

NICOLAS GOROBSOV, jucător A.S.A Târgu Mureş: Este clar cel mai important meci pentru noi, pentru că ne putem califica în finala Cupei. Ne-am pregătit bine, am uitat partida și evoluția de la Dinamo, chiar dacă au fost puține zile pentru a pregăti acest meci. Ne dorim să facem un meci bun și suntem obligați să marcăm un gol, dacă dorim să ne calificăm în finală direct. Acesta este obiectivul nostru apropiat. Mergem la Cluj să ne calificăm.

DAVIDE PETRUCCI, CFR Cluj: Trebuie să înscriem, dar în general ca să câştigi trebuie să marchezi, aşa că presiunea nu e atât de mare. Este puţină presiune dar noi ştim că dacă jucăm bine putem învinge. Un lucru este clar, toată lumea îşi doreşte un trofeu şi acest obiectiv ni l-am propus încă de la începutul campionatului, aşa că e foarte important.

În turul semifinalelor, ASA şi CFR Cluj au remizat, 0-0.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii