Acasă Administrativ VIDEO / Ambasadorul american, la Cluj: „Felicit România pentru lupta cu corupţia”

VIDEO / Ambasadorul american, la Cluj: „Felicit România pentru lupta cu corupţia”

“Corupţia poate ucide democraţia”, este mesajul ambasadorului Statelor Unite, prezent în aceste zile la Cluj. Hans Klemm a felicitat România în lupta sa împotriva acestui flagel şi a considerat că aceasta trebuie să continue.

Ambasadorul Statelor Unite le-a vorbit astăzi tinerilor despre preşedinţi, democraţie şi corupţie.

HANS KLEMM, ambasadorul SUA în România: Corupţia este o otravă care poate ucide democraţia. Corupţia trebuie eliminată de la orice nivel din instituţiile publice, pentru prosperitate politică şi economică. Este o provocare, dar felicit România pentru lupta cu corupţia din ultimii ani. Este o luptă care nu se termină, trebuie continuată.

Excelenţa sa a mai declarat că ţara noastră este un partener strategic pentru America, mai ales în cazul unui război.

HANS KLEMM, ambasadorul SUA în România: În urmă cu 5 ani, România nu era un partener crucial, însă astăzi, cu problemele din Ucraina şi presiunea din partea Rusiei, România este un punct strategic important pentru NATO. Eu promovez securitatea dintre SUA şi România şi chiar avem o relaţie militară puternică în ultimii ani.

Hans Klemm este ambasador în România din septembrie, anul trecut. Mâncarea şi băuturile rafinate de aici l-au cucerit deja.

HANS KLEMM, ambasadorul SUA în România: În fiecare dimineaţă, de când ne-am mutat în Bucureşti, eu şi cu soţia mea, mâncăm iaurt cu nuci şi miere. Nu am mai întâlnit un asemenea lucru bun şi atât de simplu, e probabil cea mai bună inovaţie românească. În rest ne plac şi vinurile foarte bune.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii a fost aseară şi la Opera din Cluj. Acesta se va afla în Cluj şi mâine, când va participa la mai multe dezbateri referitoare la viaţa politică.

sursa: TVR Cluj

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version