banner pnl banner pnl

VIDEO / 15 localuri din Cluj funcționează fără avize legale

TVR Cluj a obţinut informaţii pe surse privind numărul localurilor care funcţionează fără aviz. Astfel, se vehiculează că nu mai puţin de 15 unităţi pun în pericol siguranţa clienţilor.

Situaţia este confirmată şi de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Lista cu localurile în care se poate întâmpla oricând o tragedie similară celei de la Bucureşti va fi făcută publică de cei de la Primăria Cluj–Napoca în perioada imediat următoare

În acest moment Primăria Cluj-Napoca revizuieşte toate dosarele prin care au fost acordate avize de funcţionare localurilor. Deocamdată, instituţia se află în proces cu un patron de club, care funcţionează ilegal şi care îşi schimbă de fiecare dată firma pentru a scăpa de sancţiunile aplicate de inspectori.

Oana Buzatu, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca: Există şi o analiză cu privire la ce modificări legislative putem face la nivel local să creştem nivelul de securitate pe care îl putem impune. Ne limitau la aplicarea acestor amenzi şi a existat chiar şi o practică din partea unui bar de a crea noi companii şi astfel să reia toată procedura de la zero.

Şi inspectoratul teritorial de muncă a demarat un control la cei care comercializează materiale pirotehnice.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu