Sunteti aici:SocialVictorie zdrobitoare a „Cruciaţilor” clujeni, în campionatul de fotbal american

Victorie zdrobitoare a „Cruciaţilor” clujeni, în campionatul de fotbal american

Publicat in data

Sâmbătă, clujenii au efectuat deplasarea la Reşiţa, unde au dat primul test de forţă, ȋn drumul spre cucerirea cupei ROBOWL VI.

În cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Fotbal American, Cluj Crusaders a obţinut prima victorie din acest sezon, reuşind să treacă, cu uşurinţă de debutanta, Reşiţa Locomotives.

Cu o pregătire superioară şi experienţă vastă, „Cruciaţii” nu au dat dovadă de milă ȋn ofensivă, ȋn timp ce defensiva a provocat şi profitat de greşelile reşiţenilor, care au jucat pentru prima dată ȋn faţa propriilor suporteri.

În primul sfert, Florin Oltean a ȋnscris două touchdown-uri (12 puncte), urmat de Jeremy David – un touchdown (6 puncte) şi Dan Crâsnic – un touchdown (6 puncte).

Paul Cȋrjă a ȋnscris 6 puncte, iar Running Back-ul cu numărul 21, a mai ȋnscris un touchdown (6 puncte) şi a transformat o conversie de 2 puncte, la sfârşitul primei jumătăţi a meciului.

A doua parte a partidei a impus acelaşi ritm alert al ardelenilor, iar antrenorul Rafael Ruiz a reuşit să introducă pe teren toţi componenţii echipei clujene. Astfel, „bobocul” Petrişor Dumitrache, a ȋnscris pentru prima dată 6 puncte printr-un touchdown.

Jucătorul clujean de origine franceză, Salim Dabboura, a ȋncheiat sezonul CNFA 2015 prematur, datorită unei fracturi la gleznă la sfârşitul sfertului trei.

În ultimul sfert, Florin Oltean, şi-a mai trecut ȋn palmares 8 puncte, acumulate printr-un touchdown şi o conversie reuşită de 2 puncte, ȋnchizând partida cu scorul de 52-0 pentru Crusaders.

Astfel, echipa locală de fotbal american ocupă prima poziţie ȋn clasamentul Conferinţei de Nord-Vest a CNFA 2015, urmată de Timişoara 89ers şi Reşiţa Locomotives.

Duminică, Cluj Crusaders are nevoie de susţinerea clujenilor pentru a se menţine pe primul loc ȋn cadrul Conferinţei de Nord-Vest, când este programat meciul cu rivala Timişoara 89ers.

Partida ȋncepe la ora 11:00, pe terenul de rugby din Parcul Sportiv Universitar „Prof. Dr. Iuliu Haţieganu”, iar intrarea la meci este liberă.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...