Sunteti aici:SocialURSUS UNTOLD – Trei arome unice create în premieră pentru un festival de muzică

URSUS UNTOLD – Trei arome unice create în premieră pentru un festival de muzică

Publicat in data

URSUS, partenerul principal încă de la prima ediție UNTOLD, continuă și anul acesta colaborarea cu prestigiosul festival. Astfel, URSUS lansează prima bere special creată pentru un festival de muzică din România, inspirată de atmosfera unică a a acestuia.

’’Să fii parte dintr-un fenomen muzical atât de mare este o senzație intensă atât pentru public cât și pentru cei care lucrează în spatele scenei. Ne bucurăm să fim parte din această poveste de succes care a impus un standard foarte înalt prin recordurile de participare și calitate pe care le-a înregistrat chiar de la prima ediție. Ediția limitată URSUS UNTOLD duce implicarea noastră la un nou nivel prin care am integrat și mai profund brandul URSUS în spiritul UNTOLD. Sperăm că vom transmite senzațiile unice ale festivalului tuturor consumatorilor, atât celor care merg la UNTOLD, cât și celor care se vor bucura de gustul său special în afara festivalului’’, declară Mihaela Băbeanu, Senior Brand Manager, Ursus Breweries.

Asocierea dintre URSUS și UNTOLD a contribuit la ambiția organizatorilor de a-l transfoma în cel mai important festival de muzică din Europa, ceea ce au şi reuşit,  ”regele berii în România” rămânând un partener de încredere și de distracție pentru comunitatea locală și publicul festivalului.

’’Ne bucurăm că am reușit să facem din UNTOLD o reușită internațională, încă din primul an. Suntem onorați de răspunsul entuziast al participanților și de susținerea pe care am avut-o din partea partenerilor. Prin tot ceea ce înseamnă UNTOLD, ne-am propus să fim inovatori, să facem lucruri în premieră și să transformăm experiența UNTOLD într-o experiență unică. 
URSUS a fost unul din partenerii noștri principali încă de la prima ediție și ne bucurăm împreună de succesul festivalului. Suntem încântați să îi avem alături din nou și credem că berea oficială a festivalului va fi foarte bine primită de public’’, declară Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

URSUS UNTOLD – Ediția limitată, va fi  disponibilă pe timpul verii, în perioada iunie — august și este ambalată în trei variante de doze cu elemente stilistice reprezentative pentru universul muzicii UNTOLD. Este o bere blondă cu un gust special și extrem de interesant, dat de soiuri speciale de hamei.  Este o bere răcoritoare și ușor de băut, cu un gust mai lejer, care o transformă în băutura perfectă pentru a întreține întreg entuziasmul unui asemenea festival de muzică.

Sursa: AGERPRES

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...