VIDEO / UNTOLD, festivalul datoriilor

Cel mai aşteptat eveniment al anului, UNTOLD Festival, nu are încă o locaţie bătută în cuie. Asta, după ce reprezentanţii Cluj Arena au anunţat că nu vor găzdui festivalul, dacă nu vor recupera circa 11 mii de euro, reprezentând utilităţile şi chiria de la prima ediţie  a evenimentului.

Mai mult, cei de la Protecţia Consumatorilor au depistat mai multe nereguli la vânzarea biletelor

Mai sunt câteva luni la a doua ediţie a festivalului Untold, însă problemele organizatorice par să fie punctul slab. Micile detalii nebăgate în seamă de organitor pot aduce mari probleme în desfăşurarea evenimentului.

RADU RAŢIU – director Cluj Arena: Cei de la Untold au de plată cotravaloarea chiriei şi a utilitatilor.Sper să şi le achite! Am avut tot felul de promisiunim, că o să se plătească acest debit, sper să se ţină de cuvant

Organizatorii spun că nu ei sunt datori la Cluj Arena!

ŞTEFANA GIURGIU – PR Manager Untold Festival: În 2015, Untold a fost organizat de federedaţia SHARE. În 2016 va fi o entitate noua, UNTOLD SRL, care dă toate asigurările că va achita în avans tot ce e de plată pentru 2016, însă nu poate prelua datoriile unei alte entităţi financiare.

LIVIU ALEXA – jurnalist: Nu avem niciun fel de idee cum s-au cheltuit banii publici, nu este posibil să nu ştim încă aceste lucruri la 6 luni după terminarea festivalului.

Organizatorii au mai dat cu bâta în baltă şi când au pus spre vânzare timp de o ora abonamente cu 50 de bani.

ŞTEFANA GIURGIU – PR Manager Untold Festival: S-a încercat specularea pieţei cu biletele respective. Plângerile înaintate de către oameni către ANPC nu ne vizează pe noi, ci pe operatorul de ticheting care s-a ocupat de soluţionarea acestei probleme.

Operatorul de ticketing este In-town.ro, însă acesta nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

sursa: TVR Cluj

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii