UNTOLD 2017 la final. Un nou succes al poveștii nespuse (VIDEO)

Doar ploaia a reușit să îi alunge pe festivalierii prezenți pentru a patra zi consecutiv la festivalul UNTOLD. Se încheie astfel ce-a de-a treia ediție a festivalului care crește de la an la an.

În ultima zi de festival pe scena principală de pe Cluj Arena au urcat artiști pentru toatee gusturile. John Newman s-a aflat pentru a doua oară la festival și a fost primit cu multă căldură de public.

Alan Walker a venit pentru prima dată în România și s-a declarat onorat că ca avea ocazia să performeze la UNTOLD. Fanii l-au apreciat pe misteriosul artist care are mereu jumătate de față acoperită.

Cluj Arena a vibrat apoi când pe scenă au urcat Afrojack. Plini de energie, aceștia au reușit să îi facă pe toți cei prezenți să cânte și să sară alături de ei. “Sunteți cel mai tare public din întreaga lume și eu nu prea spun lucrurile astea. Sunteți incredibili!”, a declarat dj-ul Afrojack la câteva minute după ce a urcat pe Dragon’s Nest.

Cel mai așteptat artist al zilei, dj-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix a urcat pentru a doua oară pe Dragon’s Nest și le-a declarat fanilor că a fost nerăbdător să se întoarcă la Cluj. Artistul de doar 21 de ani, Martin Garrix a declarat recent într-un interviu că are trei festivaluri preferate în an și că printre ele se află festivalul UNTOLD din România. Mesajul “Mi-a fost un dor incredibil de voi!” i-a făcut aseară pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în șir pe dj-ul olandez. Puștiul minune s-a ridicat la nivelul tuturor așteptărilor. Chiar dacă ploaia a început să cadă în rafale mulți festivalieri au ales să rămână pe Cluj Arena până ce Garrix și-a încheiat show-ul.

 

Steve Aoki a urcat aseară pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. A fost atât de vrâjit de publicul din România încât și-a prelungit show-ul cu o oră peste program.

“Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun de-a lungul anului, că există în România, cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume ”

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a patra zi a festivalului,Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum și mulți alții.

Al treia ediție a festivalului a adus o serie de recorduri, de la număr de artiști și scene, la număr de participanți. UNTOLD 2017 a însemnat în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

UNTOLD este un festival ce crește de la an la an și curând, în ciuda tuturor discuțiilor, centrul orașului ar putea să devină prea mic pentru un festival atît de mare.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii