UNPR s-a aliat, la Cluj, cu Partidul Mișcarea Populară

Președintele UNPR, Iuliu Mirel Țăgorean, împreună cu consilierul județean, Axente Husar, au semnat în această dimineață o adeziune la Partidul Mișcarea Populară. În momentul de față, PMP Cluj se întărește cu organizația municipală al UNPR, plus încă alte 25 de organizații din județ, care reprezintă aproximativ 90% din organizațiile locale ale filialei din prezent.

“Este important pentru noi ca partid să fim alături de oameni de valoare, să avem ușile deschise de la oameni care nu se regăsesc în proiecte care sunt eșuate și de oameni care nu se simt reprezentați. PMP adoptă o altfel de politică și în aceste alegeri locale vom avea un discurs constructiv în care accentul va fi pus pe respectarea constituției, a fi alături de președintele Traian Băsescu pentru a construi o altfel de Românie, o altfel de administrație”, a spus Adrian Gurzău, președintele PMP.

gurzau (Small)

Adrian Gurzău solicită implicarea tuturor celor care doresc o schimbare la nivelul municipiului Cluj: “În calitate de candidat la Primăria Cluj-Napoca am nevoie de fiecare dintre dvs., de fiecare experiență pe care o aveți, și împreună putem să reușim să facem o schimbare la nivel de administrație locală în Cluj-Napoca. Nu vom repeta greșelile PNL, care în momentul în care au avut parte de succes și au ajuns la guvernare, și-au adus oameni din alte părți, care au îngropat partidul, astăzi fiind desființat”.

unpr (Small)

În ceea ce privește alianța celor două partide, Iuliu Mirel Țăgorean a spus că: “ Nu a fost ușor să iau această hotărâre, atât eu, cât și membrii organizației municipale UNPR și o parte din organizația județeană. Având în vedere părerea membrilor organizației și faptul că nu ne mai regăsim în programul UNPR, am luat această decizie de a ne orienta spre un alt partid, unul de centru dreapta, care să ne reprezinte și care să fie aproape de ideile noastre, acesta fiind Partidul Mișcarea Populară. PMP este pentru crearea unei tip de organizații, care este de interes public, al exprimării democrației participative. De asemenea, PMP caută să identifice și să promoveze soluțiile optime, precum și oamenii care le pot pune în aplicare și care își asumă implicarea în modernizarea României. Consider că o coeziune între membrii UNPR și MP va aduce un succes, atât la nivel local, precum și județean”.

“Vreau să transmit tuturor băsiștilor din județul Cluj, respectiv Municipiul Cluj-Napoca, să aibă încredere în noi, să ne urmeze, pentru că nu îi vom dezamăgi. Președintele Traian Băsescu este un luptător, iar încrederea pe care ne-a acordat-o ne motivează să avem un proiect politic de succes, acest lucru însemnând câștigarea alegerilor”, a mai spus Adrian Gurzău.

În privința viitoarelor posibile alianțe Adrian Gurzău a spus că: “Vom mai avea oameni care vor veni alături de noi, iar PMP va deveni o forță la nivel de municipiul Cluj-Napoca. Întotdeauna alegerile, la nivel de Cluj, au fost câștigate de cei care au fost susținuți de Traian Băsescu, atât în 2004, precum în 2008, și 2012. În 2016 este timpul mișcării populare”.

Laura Ciobăniță

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii