alin tise banner

Un tânăr din Mociu s-a ales cu urechea ruptă, după ce a fost lovit cu o cărămidă în cap de către un vecin

Claudiu Ștefan Dan, în vârstă de 23 de ani, din localitatea clujeană Mociu, a scăpat, ieri, ca prin minune cu viață, după ce a fost lovit în cap cu o cărămidă de către un vecin. Tânărul spune că scandalul a izbucnit în jurul orei 15.30, în dreptul locuinței consăteanului său.

”Mă întorceam de la pădure cu căruța, și Viorel Șuteu m-a amenințat că mă bate dacă mai trec peste terenul lui. Eu doar pe acolo pot să ajung la peticul nostru de pământ, și, în plus, acest drum nici nu se află pe terenul lui, ci îi aparține fratelui său, de la care am permisiunea să trec pe acolo.

În secunda următoare, băiatul lui Șuteu a sărit la bătaie, și, în timp ce mă apăram de acesta, a apărut din spate bătrânul care m-a izbit cu putere cu o cărămidă în cap!”, ne-a declarat tânărul.

Acesta s-a prăbușit la pământ, plin de sânge și cu urechea ruptă. A reușit să ajungă la UPU Cluj, unde i s-a acordat primul ajutor, iar de aici a fost trimis la Clinica ORL, unde medicii i-au cusut urechea în șase locuri.

În această dimineață, tânărul a obținut de la IML Cluj un certificat prin care se atestă că are nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale și a declarat că va depune o plângere penală împotriva agresorului la postul de poliție din comuna Mociu.

Culmea ironiei, cu doar zece minute înainte de a fi agresat, primarul comunei i-a spus tânărului că-i va convoca pe amândoi la primărie pentru lămurirea situației.

”Acum sunt fericit că am scăpat cu viață. Medicii mi-au spus că dacă lovitura era cu un centimetru-doi mai în lateral, puteam să mor”, ne-a mai declarat Claudiu Dan.

masca-medicala
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii