Un nou târg de nunţi vine în întâmpinarea viitorilor miri

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Prima ediție a evenimentului Transilvania Wedding Fair se va organiza în perioada 22-24 ianuraie 2016 la Sala Polivalentă.  Clujenii vor avea ocazia să participe la un târg de nunți de mare anvergură, dedicat viitorilor miri din Transilvania.

Intenția organizării unui astfel de târg s-a născut din dorința de a reuni sub aceeași cupolă, pe o suprafață generoasă și într-un cadru frumos amenajat, un număr mare de profesioniști din industria organizării de nunţi şi evenimente festive, care să vină în întampinarea viitorilor miri prin oferirea de produse și servicii necesare organizării unei nunți de vis.

În cadrul Transilvania Wedding Fair participanții vor avea posibilitatea de a trece prin toate etapele parcurse în organizarea nunții de vis și vor putea găsi tot ce au nevoie pentru o nuntă reușită, începând de la ținute festive, rochii de mireasă, bijuterii, invitații de nuntă, aranjamente florale, servicii foto-video, cofetării, închirieri limuzine, trupe, DJ, ansambluri folclorice, etc, plus numeroase surprize pregatite de organizatori.

Transilvania Wedding Fair 2016 își propune să devină o expoziție de referință în domeniul organizării de nunți la nivel local și regional.

Mai multe informații gasiți pe site-ul evenimentului www.transilvaniaweddingfair.ro sau pe pagina de facebook la adresa: facebook.com/transilvaniaweddingfair

Ultimile articole

Articole populare

1 COMENTARIU

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău