Un nou „Regal de Arte Marțiale” la Dej weekend-ul viitor

Sâmbătă 26.09.2015 Sala Sporturilor din Dej va fi gazda a două competiții de Arte Marțiale organizate de Clubul Firekick-Boxing Gherla.

Dimineața va avea loc Cupa Firekick competiție organizată în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale Mixte. Aici vor urca în ring amatorii de lupte în sistem Kickbox şi MMA care se vor înfrunta în sistem piramidal.

centura

Seara va fi dedicată profesioniştilor. Gala de Kickbox și MMA Suprem Night Fight va aduce în ring invitați de renume ca şi Sandu Lungu, supranumit colosul din MMA, “muntele Bihorului” sau Adrian Petre – recordman mondial la flotări în dosul palmei. Gala va avea 12 meciuri, şi aici se vor înfrunta sportivi ca Izidor Bunea, Cristian Brejan, Dorin Stan, Livius Băcilă, Bogdan Năstase sau Andrei Leuștean.

centuri

Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor din Dej la acest eveniment se face pe bază de bilet, prețul acestuia fiind de 20 de lei.

Încet Oraşul Dej devine un centru important al Artelor Marţiale din România. În acest an, cu sprijinul primăriei, foarte deschisă organizării unor evenimente marţiale au mai avut loc Cupa Someş la Taekwon-Do ITF, iar în weekend-ul care a trecut Seminarul Naţional de Taekwon-Do ITF. Evenimentele au fost organizate de către Federaţia Română de Sporturi Marţiale Coreene, www.fdsmc.ro .

stagiu

 

 

 

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii