Un imobil al DGASPC Cluj, transformat ilegal în locuință

Președintele Consiliului Județean Cluj, precum și o comisie decisă de acesta, s-a deplasat azi, 14 iulie 2016, la imobilul din municipiul Cluj-Napoca, Aleea Padin, nr. 20, proprietate a județului Cluj, dată în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj pentru desfășurarea activității Comisiei de evaluare medicală a personalelor cu handicap adulți a județului Cluj.

 După mutarea acestei Comisii la sediul DGASPC Cluj din strada Eremia Grigorescu nr. 37-39, imobilul de pe Aleea Padin a fost transformat ilegal în locuință, astfel încât, în acest moment, mai multe persoane locuiesc abuziv în respectivul spațiu. Acest aspect a fost constatat de însuși Președintele Consiliului Județean în cursul acestei dimineți.

Ocuparea acestui imobil de către persoane care locuiesc ilegal, precum și modificarea abuzivă a destinației acestuia de către DGASPC Cluj, dintr-un spațiu destinat exclusiv persoanelor cu dizabilități, persoanelor vârstnice și funcționării Comisiei de expertiză a persoanelor cu handicap, într-un spațiu locativ, constituie o încălcare gravă a legislației, motiv pentru care Președintele Consiliului Județean Cluj va sesiza organele de cercetare.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.