Un bărbat de 51 de ani a murit după ce a fost lovit de tren, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj

Un bărbat de 51 de ani a murit, luni dimineaţă, după ce a fost lovit în plin, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj, judeţul Cluj, de un tren Regio care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei – Cluj-Napoca, traficul feroviar nefiind perturbat din cauza accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, accidentul s-ar fi produs după ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Dej, judeţul Cluj, a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure, fiind lovit în plin de trenul Regio care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei – Cluj-Napoca.

“Din primele cercetări a reieşit că este vorba despre o persoană care s-ar fi angajat fără să se asigure în traversarea liniei de cale ferată şi a fost accidentată mortal de un tren Regio, care circula dinspre judeţul Maramureş spre judeţul Cluj. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că persoana decedată este un bărbat de 51 de ani din Dej”, a declarat  Simona Vîrci.

Vîrci a mai precizat că traficul feroviar nu a fost perturbat în urma accidentului, poliţiştii continând cercetările în acest caz.
Mediafax

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.